fbpx

Zelfzorg Retreat

Een retreat voor vrouwen

De zelfzorg retreat is een retreat van 4 dagen (3 overnachtigingen) voor alle vrouwen die (weer) in hun eigen kracht willen staan, die genoeg hebben van het gevoel zichzelf steeds voorbij te rennen, die meer willen genieten, die vriendelijker naar zichzelf willen zijn. Voor vrouwen die verlangen naar meer lichtheid, tevredenheid, innerlijke rust en plezier. Voor vrouwen die voelen dat het leven mooier mag worden en die klaar zijn om dit avontuur aan te gaan!

Tijdens de zelfzorg retreat ga je, samen met een groep mooie vrouwen, op reis naar jezelf. Je gaat opnieuw leren wat JIJ nodig hebt, waar JIJ blij van wordt, wat zelfzorg voor JOU inhoudt. We maken gebruik van de power van een groep gelijkgestemden, waarbij er voldoende ruimte is voor ieders persoonlijke proces. We creëren een plek, waarin je helemaal jezelf mag zijn. Je hoeft je niet mooier, knapper, slimmer voor te doen; jij bent precies goed zoals je bent! Samen gaan we op zoek naar de krachtige vrouw in jou en we geven je praktische tools om daadwerkelijk daar te komen waar jij diep van binnen wil zijn.

Maartje organiseert dit retreat samen met haar moeder Tineke Coolen.

Moeder Dochter (20+) Retreat

Een retreat voor moeders en dochters (20+)

De relatie tussen moeder en dochter lijkt zo vanzelfsprekend. Waarom is het dan toch vaak zo ingewikkeld?

Tijdens dit weekend gaan jullie je relatie en de dynamiek daarin op een speelse en creatieve wijze onderzoeken; wat is voor elk van jullie helpend en wat heeft aandacht nodig? Waar ken, herken en eer je elkaar en waar schuurt het? Wat wist je nog niet of durfde je (nog) niet uit te spreken? Wat waardeer je in de ander en wat wordt onder het tapijt geschoven? Welke verwachtingen zijn er? Durf je te zeggen wat je werkelijke behoeften zijn of wat je anders zou willen? Wat heeft jullie relatie nodig?

Het is een unieke kans om jullie relatie met elkaar te voeden en eren en elkaar nog dieper te begrijpen. Juist door de hectiek van alledag is hier vaak onvoldoende tijd voor: jullie zijn beiden druk met werk, jong gezin, ouderschap en mantelzorgtaken. Tijdens dit weekend hoeft daar even geen aandacht naartoe en kunnen jullie volop genieten samen.

Met behulp van diverse oefeningen, meditaties, ceremonies, rituelen en een systemische vrouwenlijn opstelling gaan jullie de prachtige diamant die jullie unieke relatie symboliseert, afstoffen en oppoetsen. Zodat hij glanst en straalt als nooit tevoren!

Maartje organiseert dit retreat samen met haar moeder Tineke Coolen.